Вівторок, 19 Березня, 2024
В регіонахПогодаУкраїна

Невеликий сніг та до +1°С: прогноз погоди по Київщині на 7 грудня

В Києві та Київській області в середу, 7 грудня, очікується хмарна погода, невеликий сніг. Температура повітря в регіоні максимально прогріється до +1°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру, передає OBOZREVATEL. Вітер південно-східний, 7-12 метрів на секунду.

“Прогноз погоди по Київщині на 7 грудня. Хмарно, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура по області вночі -4-9°С морозу, вдень від -3°С морозу до +1°С тепла; у Києві вночі -5-7°С, вдень -0-2°С морозу”, – розповіли синоптики.

Варто зазначити, що найближчими днями в Україні очікується холодна та суха погода. А от після морозів до українців увірветься потепління.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі проаналізували дані метеорологічних спостережень, накопичених за роки спостережень, для визначення передбачуваного сценарію розвитку погодних умов у зимній період. Зима 2022-2023 років в Україні буде в середньому теплішою за попередні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україну сильні зимові морози прийдуть лише у січні-2023. У грудні ще очікуються плюсові температури в більшості регіонів.

Залишити відповідь