Вівторок, 19 Березня, 2024
Інтерв'юРуzкій мірУкраїна

У Кремлі відреагували на визнання Зеленського людиною року за версією Timе: заявили про “русофобію”

У Кремлі відреагували на визнання президента України Володимира Зеленського людиною року за версією американського журналу Timе. Прессекретар кремлівського диктатора дмитро пєсков у контексті цієї події знову заявив про “русофобію”, передає OBOZREVATEL.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ. “Ми бачимо, що редакційна лінія видання не виходить за межі загальноєвропейського мейнстриму, який носить абсолютно зашорений антиросійський та шалений русофобський характер”, – сказав пєсков.

Напередодні стало відомо що президента України Володимира Зеленського названо людиною року за версією американського журналу TIME.

Журналісти зазначають, що Зеленський не злякався та не виїхав із країни. Також матеріал розповідає, як глава української держави змінився під час війни.

Нагадаємо, американська медіа-організація в галузі політичної журналістики Politico визнала президента України Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи в 2022 році. Всього у цьому списку – 28 осіб.

Як повідомляв OBOZREVATEL, британська газета Financial Times також назвала Зеленського людиною року. Журналісти порівняли його з Вінстоном Черчіллем, а також відзначили героїзм українського народу у війні з рф.

Залишити відповідь