Вівторок, 23 Квітня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогодаУкраїна

Синоптики розповіли, якою буде погода на Київщині в перший день нового року

У Києві та Київській області, в неділю, 1 січня, хмарно з проясненнями, без опадів. Повітря у перший день нового року прогріється до +12°С, передає OBOZREVATEL.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-18 м/с.

“Прогноз погоди по Київщині на 1 січня. Хмарно з проясненнями, без опадів. Температура по області вночі 1-6°С тепла, вдень 7-12°С; у Києві вночі 4-6°С тепла, вдень 10-12°С”, – розповіли синоптики.

У Білій Церкві вдень – 8-10°С тепла; Фастів – 8-10°С тепла; Миронівка – 9-11°С тепла; Яготин – 8-10°С тепла; Баришівка – 9-11°С тепла; Бориспіль – 8-10°С тепла.

В Укргідрометцентрі додали, що в наступні 5 діб по Києву переважатиме погода без опадів. Вітер західного та південно-західного напрямків. Температурні показники вищі від кліматичної норми.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі проаналізували дані метеорологічних спостережень, накопичених за роки спостережень, для визначення передбачуваного сценарію розвитку погодних умов у зимовий період. Зима 2022-2023 років в Україні буде в середньому теплішою за попередні.

Додамо, погода підготувала для жителів України “сюрприз” на Новий рік. Цей день буде зовсім не зимовим: снігу та морозів не буде, стовпчики термометрів показуватимуть високу, як для цієї пори року, температуру повітря.

Як повідомляв OBOZREVATEL, мешканці столиці мають бути готові, що відключення світла в місті можуть тривати до весни.

Залишити відповідь