П’ятниця, 29 Березня, 2024
ВійнаВійськові злочинціНа росіїРуzкій мірУкраїна

Різдвяне перемир’я від росіян: обстріл Бахмута та інших міст

Лише витіснивши росіян з України та усунувши можливість будь-якого тиску на Україну, в Європу повернуться безпека та мир

За словами президента України Володимира Зеленського, Росія знову показала, що не дотримується свого слова. Йдеться про припинення вогню на час православного Різдва, про що оголосив президент Росії путін, передає “Польське радіо”.

Український лідер у вечірній промові наголосив, що росіяни говорять про різдвяне перемир’я, а насправді оточують Бахмут та інші українські позиції:

«Вкотре підтверджено, що лише витіснивши росіян з України та усунувши можливість будь-якого тиску на Україну, в Європу повернуться безпека та мир. Ось над чим ми працюємо, за підтримки наших союзників — так виглядає сьогодні цивілізований світ. Дякую всім, хто допомагає відстоювати незалежність України, хто за неї бореться і заради неї працює. Сьогодні ми за крок до перемоги».

Також Володимир Зеленський побажав усім, хто святкує православне Різдво, залишатися в тому настрої, який панував на Різдво.

«Радість зміцнення України та досягнення історичної справедливості. Бажаю всім українцям, щоб у нас з вами такий настрій був частіше», — сказав він.

Залишити відповідь