П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ВійнаСвітУкраїна

Чому Німеччині вигідно допомагати Україні?

Німеччина ще до кінця не усвідомила наскільки саме для неї наразі вигідно всіляко допомагати Україні. І в першу чергу озброєнням, щоби забезпечити перемогу над російським агресором на полі бою. Бо саме перемога на полі бою забезпечить новий трибунал над воєнними злочинцями. І це буде нова визначальна сторінка історії, яка перекриває шлейф, що понад 70 років тягнувся за Німеччиною за ІІ Світову війну та воєнні злочини гітлеризму, повідомляє ЗІФ.

Довгі роки масова свідомість у Європі та США, втілена в кінематографі, продукувала фільми про те, як убивають і перемагають німців.

Тепер, розв’язанням масштабної агресивної війни на Європейському континенті, обстрілами та руйнуванням українських міст, численними воєнними злочинами росія змінює уявлення про «всесвітнє зло». Замість гітлеризму на арену вийшов путінізм. І тепер на десятки, якщо не сотню років, «рашизм» потрапляє у фокус історичної уваги. Тепер росіяни, а не німці, будуть для всього світу головними воєнними злочинцями на десятиліття. І саме тому Німеччині потрібно не затягувати з військовою допомогою, а навпаки – давати все, що тільки можливо, щоб Україна, а разом із нею і весь цивілізований світ, перемогли. І чим більшою буде внесок Німеччини в цю перемогу, тим швидше відпадуть старі ярлики гітлеризму, що довго висіли на цій країні.

Залишити відповідь