Субота, 20 Квітня, 2024
ВійнаНа росіїРуzкій мір

У РФ оголосили “полювання” на Leopard 2, Abrams і винищувачі НАТО в Україні: окупантів хочуть стимулювати виплатами

Російська компанія “Форэс” призначила грошову винагороду за знищене або захоплене в Україні західне озброєння й техніку. За бойові танки Abrams і Leopard 2, які партнери обіцяють передати Києву, окупантам анонсують 5 млн рублів.

Відповідне оголошення з’явилося на сайті компанії, що спеціалізується на устаткуванні для нафтових свердловин. Крім цього, винагороду за “спіймані” таки оголосив і російський актор, який підтримує кремлівського диктатора Володимира Путіна та війну проти України, повідомляє OBOZREVATEL.

“Російські військовослужбовці, які знищили або захопили німецький бойовий танк Leopard 2 або американський Abrams, отримають грошову винагороду. Компанія “Форэс” виплатить 5 млн рублів (понад 2,5 млн гривень. – Ред.) як заохочення за першу трофейну знищену одиницю”, – йдеться у повідомленні.

За кожну наступну одиницю такої техніки, за словами пропагандистів, із “танкової коаліції НАТО”, виплата російським солдатам та офіцерам становитиме 500 тис. рублів.

Крім того, в компанії стверджують, що за знищені перші бойові літаки F-15 і F-16, якщо вони теж будуть поставлені в Україну, фінансова винагорода окупантам сягатиме 15 млн рублів.

Також про винагороду за підбиті в Україні західні танки оголосив Охлобистін. За його словами, “деякі представники великого російського бізнесу” уповноважили його повідомити, нібито вони “призначають премію в 10 млн рублів за кожен підбитий “Абрамс”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у російських пропагандистів продовжується істерика після рішення Німеччини та США передати українській армії бойові танки. Один із експертів на росТБ все ж визнав, що ці танки дадуть ЗСУ велику перевагу над армією РФ.

Пропагандистам, які у своїх ефірах уже знищили більше танків, ніж ЗСУ мали на озброєнні, “поклали” всю українську ППО та почали трощити американські БМП, запропонували ідею. Щоб споживачі російського “ящика” не відволікалися від патріотичного чаду, їм порадили зайнятися “знищенням” американських танків Abrams України.

Залишити відповідь