П’ятниця, 29 Березня, 2024
ВажливеЕксклюзивПолітика

Російська п’ята колона 19 лютого готує марш у Вашингтоні проти України

Російська п’ята колона 19 лютого готує марш у Вашингтоні проти України. Формально марш відбудеться “проти війни”, але якщо подивитися хто його організовує і які їхні вимоги то зрозуміло, що це акція ініційована і фінансована Росією.

Про це повідомляє засновник проєкту UseFul Idiot Олександр Іванов, який системно відслідковує антиукраїнські рухи в США.

Марш на Вашингтон під назвою “Rage against the war machine” організовують люди на кшталт Jackson Hinkle, Scott Ritter, Jimmy Dore, Max Blumenthal та інші, які прямо просувають інформаційну повістку Росії в США. Багато з них працювало на Russia Today або Sputnik.

Також одним з головних організаторів є Лібертаріанська партія США, яка також повністю працює на російську пропаганду.

Про російську п’яту колону на Заході можна більше дізнатися на сайті http://usefulidiot.info.

Сайт присвячений особам, партіям, медіа, які відверто і системно працюють на російську інформаційну повістку.

Повертаючись до маршу “Rage against the war machine”. Вимоги маршу є абсолютно кумедними і повністю видають цих “миротворців” як російську агентуру. Зокрема серед вимог: жодного пенні Україні, розпуск НАТО та ЦРУ, урізання бюджету Пентагону тощо.

Читайте також: За пропозицією перейменування Повітрофлотського проспекту в Києві криється бажання Європейської Солідарності мати топонім з абревіатурою своєї партії – депутат Київради Семенова

Раніше подібну акцію в Нью-Йорку проводила ультра-ліва комуністична партія “Party for Socialism and Liberation”. Теж з очевидною російською інформаційною повісткою.

Люди, які проводять ці акції – не представляють думку американців. Це відверта російська агентура. Росія очевидно намагається просувати через свою агентуру свою інформаційну повістку щодо Російсько-української війни. Але робить це бездарно і лише в черговий раз світить агентуру.

Залишити відповідь