Середа, 24 Квітня, 2024
БлогВ окупаціїВійнаПодіїУкраїна

У Маріуполь стягнули додаткові підрозділи кадирівців – Андрющенко

Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко заявив, що у місті, де росіяни нещодавно почали відкриту мобілізацію, з’являються нові підрозділи ворога. 

Так, нещодавно у Маріуполь завезли до півтисячі кадирівців. Про це Андрющенко написав у своєму Telegram, передає Black Sea News.

“Додаткові підрозділи кадирівців зайшли в місто. Розміщено на території колишнього рибоконсервного заводу (старий причал) до 500 нелюдей. Концентрація рогвардії зростає”, – зазначив радник.

За його словами, загарбники змінили тактику під час переміщення військових колон.

“Задля підвищення безпеки та ускладнення фіксування військового переміщення в Маріуполі росіяни почали застосовувати тактику супроводу підрозділами росгвардії. Мета – виявлення та затримання наших громадян. Ефективність – на відео”, – підкреслив Андрющенко.

Радник мера Маріуполя додав, що знову основний напрям руху ворожих вантажівок з боєкомплектами – це Мангуш/Бердянськ. Однак через несприятливі погодні умови та обледеніння на трасі Маріуполь – Мелітополь рух російських військових сповільнений.

Раніше представник ГУР Міноборони України Андрій Черняк заявляв, що глава Кремля Владімір Путін наказав своїм військам захопити всю територію Донецької та Луганської областей України до березня.

Залишити відповідь