Четвер, 25 Квітня, 2024
БлогВійнаНа росіїРуzкій мір

“Почала турбуватися, бо не прийшли виплати”: мати зниклого “мобіка” поскаржилася Путіну на брак грошей і тяжке життя.

Мати російського “мобіка” записала цинічне відео з проханням до російського диктатора Володимира Путіна “розібратися в її непростій ситуації”. Її син зник на війні в Україні п’ять місяців тому, але по-спражньому розхвилювалася “яжемать”, коли перестала отримувати виплати, повідомлє OBOZREVATEL.

Жінка на відео запевняла, що зверталася у різноманітні установи – “і у володимирський обласний військкомат, і до губернатора Олександра Авдєєва”, однак зазначила, що була спокійна, бо виплати приходили. Відповідне відео опублікував у своєму Telegram журналіст Володимир Золкін.

“Стала турбуватися в січні, тому що виплати не прийшли”, – наголосила росіянка.

Вона також поскаржилася, що всі гроші, які отримувала від сина, закінчилися, а сама вона ніде не працює – мовляв, весь час у пошуках.

Нагадаємо: поки у регіонах Росії сім’ям російських “мобіків” ремонтують туалети й передають дрова, у Москві “розщедрилися” і для таких громадян закуплять продуктові набори по 2 тис. рублів кожен (приблизно 26,5 доларів). Туди увійдуть шматок сиру, пакетик цукерок, чорний чай, розчинна кава, а також 300 г шинки і 200 г слабосоленої форелі.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– у Краснодарському краї (РФ) адміністрація Червоноармійського району похвалилася тим, що її муніципальне підприємство замінило двері вуличного туалету матері “мобіка”. Чиновники опублікували про це “патріотичну” історію й показали фото роботи;

– 1439-й полк армії РФ, у складі якого воюють мобілізовані з Іркутської області, був практично повністю розбитий під Авдіївкою. Тим часом родичі “мобіків” записали нове звернення до російського диктатора Володимира Путіна, закликавши його “врятувати тих, кого ще можна”.

Залишити відповідь