Вівторок, 14 Травня, 2024
ВійнаЖертви війниРуzкій мір

Його господарів вбила ракета РФ: мережу зворушило фото собаки на руїнах будинку на Львівщині.

На місці зруйнованого житлового будинку у Золочівському районі на Львівщині помітили собаку. Тварина лежить на ковдрі у руїнах будинку.

Мережу зворушив знімок пса, господарів якого вбила російська ракета. Про це повідомляє “Суспільне Львів”, передає OBOZREVATEL.

За інформацією місцевих ЗМІ, господарі собаки загинули внаслідок ракетного удару держави-терориста Росії. Як відомо, жертвами РФ у Золочівському районі Львівщини стали 5 людей.

“Собака лежить на уламках зруйнованого російською ракетою будинку. Власники тварини загинули”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 9 березня Росія масовано атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed і ракетами, через що є влучання в енергооб’єкти, постраждалі та загиблі.

Раніше повідомлялося, що українські захисники вночі 9 березня збили 34 російських ракет і 4 дронів-камікадзе іранського виробництва, якими окупанти атакували низку регіонів. Загалом ворог здійснив 81 пуск ракет різного базування.

Як повідомляв OBOZREVATEL, під час масованої ракетної атаки у ніч проти 9 березня у Львівській області ракета впала у житловій зоні. Внаслідок дій росіян серед мирних жителів є загиблі.

Залишити відповідь