П’ятниця, 29 Березня, 2024
ВійнаВоєнний станПодіїУкраїна

Вночі українські ППО збили три безпілотники «Шахед» над Львівщиною

Вночі українські ППО збили три  безпілотники «Шахед» над Львівщиною, ще три влучили в нежилі райони в Яворівському повіті, передає Польське радіо.

Вночі українські ППО збили три безпілотники «Шахед» над Львівщиною, ще три влучили в нежилі райони в Яворівському повіті. Саме там розташований ключовий полігон, який використовується, в тому числі для переміщення західної військової техніки далі на схід. Постраждалих немає, — повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Область була атакована близько першої години ночі, три “Шахеди” були збиті, інші три потрапляння в нежитлові приміщення в Яворівському районі, постраждалих потерпілих — немає», — додав він. 

Вчора ввечері росіяни атакували Україну з безпілотників-камікадзе іранського виробництва типу «Шахед» — 136/131. Силами і засобами авіаційних командувань «Центр», «Схід» і «Захід» Повітряних Сил ЗСУ знищено 11 ударних безпілотників.

На думку деяких оглядачів, напад став помстою Володимира Путіна за ордер на арешт, виданий Міжнародним кримінальним судом у Гаазі.

Залишити відповідь