Четвер, 25 Квітня, 2024
КриміналПодіїСвіт

У Польщі затримали сімох учасників банди, яка торгувала зброєю

Перше затримання банди відбулося восени 2021 року, коли до рук спецслужб потрапили 16 осіб. Також було вилучено 98 одиниць зброї та 30 тисяч боєприпасів, передає Польське радіо.

У Польщі співробітники Центрального слідчого управління поліції (пол. Centralne Biuro Śledcze Policji) затримали сімох учасників банди, яка торгувала зброєю — у них було вилучено боєприпаси та кілька одиниць короткоствольної та довгомірної зброї.

Перше затримання банди відбулося восени 2021 року, коли до рук спецслужб потрапили 16 осіб. Також було вилучено 98 одиниць зброї та 30 тисяч боєприпасів. Останніми днями у Люблінському та Мазовєцькому воєводствах працівники Центрального слідчого управління поліції затримали ще сімох підозрюваних та вилучили 13 одиниць зброї, зокрема, 8 одиниць довгомірної зброї, боєприпаси, а також вогнепальну зброю.

Наразі Мазовєцький відділ держпрокуратури загалом висунув у розслідуванні 150 звинувачень. Нещодавно затриманим висунули звинувачення у незаконній торгівлі та зберіганні зброї, а також у причетності до торгівлі наркотиками. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Залишити відповідь