Субота, 20 Квітня, 2024
ЕксклюзивМузикаПодіїРозвагиФоторепортаж

Музична алея зірок у доповненій реальності на Євробаченні 2023 (ФОТО)

Музична алея зірок – це 12 унікальних імерсивних сходинок, на яких зібрані музикальні треки учасників Євробачення різних років. Їх пісні все ще активно прослуховуються по всьому світу і займають топові позиції в музичному рейтингу Spotify. Тому створення такої ініціативи допоможе не просто підігріти зацікавленість публіки, а ще й підготувати до перегляду і сприйняттю нових виконавців.

Візуальний образ кампанії – музичні аудіодоріжки, які зображені у вигляді артінсталяції на сходинках National Museum Liverpool. В режимі реального часу гості можуть їх “ОЖИВИТИ” за допомогою спеціального QR-коду, перетворивши на пісні. 

“Ми раді бути учасником розробки дійсно масштабного проєкту.  Це наше спільне Євробачення з Великобританією, так само як і цей музичний артоб’єкт з доповненою реальністю на центральній алеї Ліверпуля. Такі творчі колаборації надихають”   – коментує креативний директор компанії ADVIN Настя Снадна

Як зазначалось раніше, локація складається з 14 інтерактивних сходинок. Дві з них є  унікальними та належать переможцю минулорічного Євробачення – нашому українському гурту Калуш з піснею “STEFANIA” та виконавцю з Великобританії  Сему Райдеру із піснею “SPACE MAN”. Для цих артистів арт з доповненою реальністю особливий.

“Інтерактивна алея в National Museum Liverpool демонструє та відзначає деякі з великих хітів Євробачення, а також використання сучасних технологій, щоб створити відчуття гри, щоб вболівальники могли насолоджуватися, коли вони спускаються містом, і, без сумніву, демонструє, що міжнародна співпраця можлива навіть у той час, коли наші друзі в Україні глибоко страждають через незаконне вторгнення в Україну. Ми солідарні з Україною– медіадиректор National Museum Liverpool Девід Уотсон 

Даний проєкт розробила українська агенція ADVIN разом з National Museum Liverpool. Продюсером даного проєкту виступила Вероніка Ясинська. 

ДОВІДКА

ADVIN – українська компанія, яка займається розробкою доповненої та віртуальної реальності для брендів. Працює на ринку понад 6 років та за цей час створила 250+ проєктів.

Залишити відповідь