Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіВ регіонахПодії

На Київщині внаслідок пожежі з гуртожитку евакуювали 50 осіб: є постраждалі.

У місті Славутич Київської області вночі у п’ятницю, 19 травня, виникла пожежа в гуртожитку. Внаслідок події постраждало 2 особи, а ще 50 чоловік були евакуйовані, з яких 13 – діти.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причину виникнення загоряння встановлять експерти, передає OBOZREVATEL.

За словами рятувальників, повідомлення про пожежу в двоповерховому гуртожитку у місті Славутич до них надійшло 19 травня о 02:07.

“Прибувши за місцем виклику, рятувальники встановили, що загорілось перекриття гуртожитку та потрібно залучити додаткові сили. Через сильне задимлення ланкою газодимозахисної служби проведено евакуацію мешканців гуртожитку – 50 чоловік, з них 13 дітей. Двом особам надали медичну допомогу через отруєння чадним газом, проте від госпіталізації громадяни відмовилися”, – розповіли в пресслужбі.
У ДСНС уточнили, що о 4:31 пожежу було локалізовано та о 5:05 ліквідовано.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у селі Софіївська Борщагівка Київської області в суботу, 6 травня, в місцевому кафе стався вибух. Унаслідок цього заклад повністю згорів.

Залишити відповідь