Вівторок, 23 Квітня, 2024
В окупаціїВійнаРуzкій мірСпорт

Для окупантів безпека людей нічого не варта: в Маріуполі досі валяються нерозірвані снаряди біля будинків.

Маріуполь під тимчасовим контролем російської влади залишається одним із найнебезпечніших місць України. Тут скрізь розкидані снаряди, що залишилися після прямих збройних сутичок, ніхто не стурбований тим, щоб усунути вибухонебезпечні об’єкти з дворів, парків, тротуарів.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада, яка регулярно отримує кадри з об’єктами, небезпечними для життя людей. Місцеве населення відправляє фото та відео боєприпасів, попереджаючи співгромадян про пильність, передає OBOZREVATEL.

“Для російських окупантів безпека людей нічого не варта. Так що вибухонебезпечні предмети досі ніхто планово не прибирає. А маріупольці наражаються на небезпеку”, – стурбовані в офіційному муніципалітеті.

Один із снарядів лежить на газоні парку розваг “Веселка”, де постійно гуляють сім’ї з дітьми. А ще один снаряд був викинутий гранатометом, після чого застряг у половині напівзруйнованої будівлі, головне, щоби цікаві підлітки не виявили його раніше саперів.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що військові-кадувальники нападають на цивільних в окупованому Маріуполі. У населених пунктах Запорізької області, які тимчасово не підконтрольні Україні, загарбники грабують школи, забираючи навіть російські підручники.

Також окупанти з РФ ховають свої системи ППО серед житлових будинків. Загарбники регулярно вдаються до такої тактики, використовуючи мирне населення Маріуполя як живий щит.

Залишити відповідь