Субота, 20 Квітня, 2024
ВійнаЖертви війниРуzкій мір

Дніпро: зросла кількість загиблих від ракетного обстрілу

Кількість загиблих у результаті ракетного обстрілу Дніпра в Дніпропетровській області зросла до чотирьох. Обстріл стався два дні тому, одна з ракет впала на поліклініку. У неділю, 28 травня, місцева влада оголосила про загибель трьох людей, які вважалися зниклими безвісти. Загинули лікар, ветеринар і працівник поліклініки, передає Польське радіо.

Кількість загиблих у результаті ракетного обстрілу Дніпра в Дніпропетровській області зросла до чотирьох. Обстріл стався два дні тому, одна з ракет впала на поліклініку. Спочатку повідомлялося про одну смерть. У неділю, 28 травня, місцева влада оголосила про загибель трьох людей, які вважалися зниклими безвісти. Загинули лікар, ветеринар і працівник поліклініки.

Під час обстрілу в Дніпрі постраждали 16 людей. Серед постраждалих двоє дітей – 3 та 6 років.

«Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним», – прокоментував напад у своєму профілі в соцмережі Володимир Зеленський.

Під судовим наглядом прокуратури Дніпропетровської області розпочато підготовче розслідування про порушення законів і звичаїв війни за фактом умисного вбивства.     

Після сьогоднішньої нічної атаки дронами є повідомлення про загиблих і поранених у Києві, Запорізький і Харківській областях. Інформація уточнюється.

Залишити відповідь