Неділя, 19 Травня, 2024
ВійнаЖертви війниРуzкій мірУкраїна

РФ обстріляла Сумщину: шестеро людей загинуло

#image_title

Загалом у понеділок окупанти здійснили 28 обстрілів обласного центру, а також вісім обстрілів у населених пунктах області, передає Польське радіо.

Внаслідок російського обстрілу Сумської області на північному сході України в понеділок загинули шість осіб, у тому числі троє в місті Суми.

У понеділок ввечері, 3 липня, Сумська обласна адміністрація повідомила, що російські війська атакували п’ятиповерховий житловий будинок у Сумах, використовуючи іранські безпілотники. Як повідомлялося тоді, двоє людей загинули й 19 отримали поранення.

У вівторок вранці мер Сум Олександр Лисенко повідомив, що кількість загиблих у місті зросла до трьох, а поранених — до 21. Вівторок у Сумах оголошено днем жалоби.

Кількома годинами раніше влада Сумської області повідомила, що також загинули двоє жителів Шалигинської громади, розташованої поблизу російського кордону, і одна людина в Юнаківській громаді. Загалом у понеділок окупанти здійснили 28 обстрілів обласного центру, а також вісім обстрілів у населених пунктах області.

Залишити відповідь