Понеділок, 17 Червня, 2024
В окупаціїПодіїРуzкій мірУкраїна

На ТОТ Запоріжжя відбулась перестрілка між кадирівцями та дагестанцями

#image_title

За даними Центру національного спротиву, з обох сторін безповоротні втрати склали 20 військовослужбовців підрозділів РФ, поранених — понад 40, передає Польсьске радіо.

У тимчасово окупованому росіянами селі Михайлівка Запорізької області відбувся конфлікт між підрозділами російської армії. Про це пише Центр національного спротиву.

Як читаємо, за інформацією від підпілля, у суботу, 12 серпня, до Михайлівки Василівського району на ТОТ Запоріжжя прибули російські пропагандисти для зйомки сюжету про «великий внесок» високопосадовця з-поміж кадирівців в розбудову окупованих територій.

«Близько 20:00 того дня в районі Центрального парку селища відбулася словесна перепалка між кадирівцями та дагестанцями з іншого підрозділу РОВ. Під час сварки один із окупантів відкрив вогонь в повітря зі стрілецької автоматичної зброї», — йдеться у статті.

Зазначається, що в ході сутички, одному з окупантів було нанесено чисельні колото-різані ушкодження, несумісні з життям. Це призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням підствольних гранатометів ГП-25 «Костер», ручних наступальних гранат і стрілецької автоматичної зброї.

«В ході бою успіх мали дагестанці. З обох сторін безповоротні втрати склали 20 військовослужбовців підрозділів рф, поранених — понад 40. Командира кадирівського підрозділу (ймовірно у званні полковника) у якості покарання відправлено на передові позиції», — інформують у Центрі національного спротиву.

Залишити відповідь