П’ятниця, 17 Травня, 2024
ВійнаНа росіїПодії

Україна атакувала будівлю ФСБ Росії у Курську, також є приліт у НПЗ – джерела

Вдень 24 вересня в російському місті Курськ прогримів потужний вибух. За попередніми даними, була атакована будівля ФСБ РФ, а також нафтопереробний завод, що знаходиться неподалік місцевого аеродрому.

Повідомляється про пряме влучання в будівлю спецслужби країни-агресора. Про це OBOZREVATEL розповіли джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Місцева влада після вибуху в центрі Курська почала стверджувати, що в результаті атаки БПЛА нібито “трохи постраждав дах”. Однак у ГУР Міноборони України зазначають, що дрон влучив прямо в будівлю ФСБ, тому окупанти намагаються применшити наслідки вибуху.

Також у військовій розвідці не підтверджують і не заперечують своєї причетності до атаки на будівлю спецслужби держави-терориста в Курську.

Нагадаємо, у Курську 24 вересня безпілотник атакував адміністративну будівлю в центрі міста. Місцева влада стверджує, що “незначні пошкодження отримав дах об’єкту”.

Як писав OBOZREVATEL:

– 11 вересня вибухи пролунали в місті Рильськ Курської області Росії. Там також було пошкоджено адміністративну будівлю, у деяких будинках на вулиці Леніна повибивало вікна.

– 3 вересня в місті Курчатів Курської області безпілотник влучив у будівлю ФСБ, виникла пожежа.

Залишити відповідь