Субота, 27 Квітня, 2024
ВійнаНа фронтіРуzкій мір

Pосіяни штурмують Авдіївку та Бахмут, також атакують з безпілотників

На північному фланзі Авдіївки росіяни за останні дні змістили свої позиції на кілька сотень метрів, передає Польське радіо.

За даними американського Інституту вивчення війни, на північному фланзі Авдіївки росіяни за останні дні змістили свої позиції на кілька сотень метрів. Штурмують дуже інтенсивно, як і в околицях Бахмута.

Там, як зазначив в ефірі українського телебачення Володимир Назаренко з батальйону «Свобода», який воює під Бахмутом, росіяни користуються своєю кількісною перевагою. 

За його словами, у росіян багато піхоти, вони зазнають втрат, але також користуються перевагою в кількості боєприпасів і гармат.

Володимир Назаренко зазначив, що активність росіян поблизу Бахмута залишається дуже високою. «Так було і вчора ввечері, і вчора, і позавчора, і тиждень тому», — підкреслив український військовий.

У ніч з неділі, 3 грудня, на понеділок, 4 грудня, на територію України залетіли 23 російські безпілотники Shahed. Об’єктами атак були об’єкти, серед іншого, у Київській області, а також у Закарпатській. 

Українська ППО знищила 18 безпілотників.

Залишити відповідь