Неділя, 28 Квітня, 2024
В регіонахМародери

У Дніпрі затримали наркодилера з підробним посвідченням “розвідника ЗСУ”: подробиці

У Дніпрі в понеділок, 18 грудня, правоохоронці затримали чоловіка з партією психотропної речовини амфетамін. У ділка знайшли фейкове посвідчення “розвідника Збройних сил України” на ім’я Щусь Сергій Сергійович.

Про це OBOZ.UA стало відомо від джерел у місцевих органах влади. Також у нашому розпорядженні з’явилося фото “документа”.

На ньому вказано, що власник “посвідчення” (“капітан Щусь”) нібито є військовослужбовцем “державного військового підрозділу, приєднаного до Головного управління розвідки”. Документ містить кілька нерозбірливих печаток, зазначене “право на носіння зброї” та фейковий підпис начальника ГУР Кирила Буданова.

У Дніпрі затримали наркодилера з підробним посвідченням "розвідника ЗСУ": подробиці

Як зазначили джерела, “документ” є підробленим. Ба більше, підробка зроблена настільки погано, що її фальшивість має бути зрозуміла навіть найбільш необізнаним людям.

У ГУР підтвердили місцевим правоохоронцям фейковість документа, як і те, що затриманий не має жодного стосунку до воєнної розвідки. Водночас сам наркодилер розповідав поліції про “впливові зв’язки”, що мають йому “допомогти”.

Залишити відповідь