Неділя, 19 Травня, 2024
СвітСпортУкраїна

Тайсон знову фаворит: букмекери змінили котирування на бій Усик – Ф’юрі

Володар поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) знову став вважатися фаворитом бою з Олександром Усиком (21-0, 14 КО) 18 травня. При цьому перевага Циганського короля, як називають уродженця Манчестера, є мінімальною. передає OBOZ.UA

За півтора тижні до поєдинку в Ер-Ріяді букмекери знову оновили котирування. Ставки на перемогу Ф’юрі знову приймаються з коефіцієнтом 1,80 (було – 1,91). Показники на успіх українця зупинилися на рівні 2,00 (було – 1,91). Нічия, як і раніше, оцінюється котируванням 17,00.

При цьому індекс на дострокові перемоги боксерів чи тріумф за очками залишаються незмінними. Крім того, аналітики впевнені в тому, що бій триватиме всі 12 раундів, на що пропонується показник 1,40.

Позаминулого тижня став відомий транслятор бою Усик – Ф’юрі в Україні та визначено вартість показу. Свій прогноз на поєдинок зробив колишній чемпіон світу Енді Руїс (35-2, 22 КО). Також поділився очікуваннями від дуелі спаринг-партнер двох суперників Джордан Томпсон (15-1, 12 КО).

Перед цим Ф’юрі відверто висловився про Усика, назвавши того страшною людиною. Також британський боксер розповів про цькування у юні роки, коли йому пропонували кинути спорт. Крім того, було озвучено фантастичні гонорари суперників за поєдинок 18 травня.

Стало відомо, що другий реванш Усика та Ф’юрі запланований на середину жовтня. Сам Тайсон вже підтвердив, що не має наміру відмовлятися від поєдинку №2 проти українця.

Колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) знову дав прогноз на поєдинок Усика та Ф’юрі. Крім того, бій оцінив колишній суперник українця Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, Міжнародна федерація боксу (IBF) позбавить свого поясу переможця бою Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі.