Субота, 20 Квітня, 2024
Музика

SONY MUSIC підписала контракт з відомим українським співаком

Новий альбом Макса Барських вийде на найбільшому мейджері SONY MUSIC. Про це повідомляє Depo.ua.

Контракт українського музиканта зі звукозаписним лейблом став найбільшим в історії вітчизняного шоу-бізнесу. За ексклюзивне право представляти альбом Барських у всьому світі Sony Music заплатило артисту рекордну суму на території країн пострадянського простору.

“Ми давно спостерігаємо за Максом Барських і давно хотіли почати нашу співпрацю. Світовий тур, кількість прослуховувань і продажу його треків на діджітальних сервісах свідчать про те, що географія артиста значно розширилася, а аудиторія Макса сконцентрована не тільки в країнах СНД, але і в Європі і США. Ці результати дають впевненість в успіху майбутнього альбому. Я вже чула новий матеріал, і він приголомшливий. Ми з нетерпінням чекаємо його виходу”, – коментує Аріна Дмитрієва, генеральний директор Sony Music у країнах на пострадянському просторі.

Спеціально для підписання контракту з Німеччини прилетів Президент Sony Music в континентальній Європі Деніел Ліберберг, який привітав артиста з початком співпраці і вручив Барських золотий і платиновий диски за випуск надуспішного хіта “Зроби голосніше”.

“Ми раді, що через два роки переговорів саме Sony Music отримали ексклюзивне право дистрибуції п’ятого студійного альбому “Сім” на весь світ. Я повинен зізнатися, що був приємно здивований талантом Макса, харизмою і тим, що він створює. Барських – виконавець світового рівня, професіонал у всьому, що він робить”, – коментує Деніел Ліберберг.

Продюсер Барських також у захваті від цієї події.

“Мені як продюсеру приємний той факт, що музика Макса Барських дорожча багатьох гарантій і грошей. Цей хлопець знає, як створити хіт”, – ділиться своїми враженнями Алан Бадоєв.

Макс Барських, у свою чергу, скромно відреагував на підписання контракту.

“Я далекий від рейтингів, хіт-парадів і контрактів. Для мене важливо робити музику для тих, хто чує мене”, – підсумував артист.

Зазначимо, Sony Music – одна з найбільших міжнародних компаній, що працює у галузі музики і розваг. У ростер Sony Music входять такі артисти, як: Beyonce, Justin Timberlake, Michael Jackson, Witney Houston, Pharrel Williams і багато інших.

Залишити відповідь