П’ятниця, 29 Березня, 2024
Мистецтво

Ду ю лайк зис муві : нове творіння на Михайлівській

Вулиці Києва продовжують прикрашати. Відтепер на Михайлівській, 7 красується барвистий мурал від EGLE ZVIRBLYTE із написом “Ду ю лайк зис муві”. Художниця малювала його в співпраці з Multiplex та присвятила свободі, а саме свободі вибору.

Ви точно запам’ятаєте стиль EGLE ZVIRBLYTE надовго. Основні акценти її робіт: кольори, фігури та композиції. Художниця вигадала власний комічний світ із непересічними та чудернацькими персонажами і зображує історії з їхнього життя.  

EGLE не просто фантастично малює, а й досліджує. Їй цікаві людські відносини й рефлексії, соціальні проблеми і теми свідомості. Недивно, що творчість мисткині прикрашає обкладинки журналів та з’являється в рекламі топових брендів, а її виставки збирають натовпи людей по всьому світу.

Зображення на Михайлівській, 7 теж несе глибокий зміст. Тут мова про свободу. Кожен  обирає, як йому жити, ким бути та у що вірити. Герой чи антигерой — це вибір кожного із нас. Однак варто пам’ятати, що наша свобода може спричинити несвободу іншого, тож слід поважати погляди й цінності усіх, хто нас оточує.

Залишити відповідь