П’ятниця, 19 Квітня, 2024
InГаджет

Важка артилерія: ігровий Mate 20X з’явиться на прилавках

Нещодавно стало відомо, що разом з флагманами Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro виробник представить ще одну модель з кодовим ім’ям Everest. Варто відзначити, що дві анонсовані новинки побили рекорд продуктивності, обійшовши навіть iPhone XS Max з його крутим чіпом, виробником якого є сама Apple.

Спочатку всі припустили, що це преміальна версія Porsche Design, але офіційний тизер Huawei вказує на геймерський смартфон Mate 20X. Немає сумнівів, що при створенні цієї версії смартфона робили упор на продуктивність і комфорт під час мобільних ігор, так як мобільний кіберспорт набирає обертів по всьому світу. Деякі китайські виробники вже випускають нові моделі лінійки ігрових смартфонів.

Huawei Mate 20X отримає більш просунуту систему охолодження, яка дозволить знизити нагрів корпусу під час тривалих ігрових сесій. Це величезний плюс, що не дозволить пальцях пітніти, роблячи руху геймерів більш чіткими. Ролик в Twitter-акаунті Huawei також натякає на потужну батарею. Характеристик компанія не розкриває, але чутки приписують смартфону 7.21-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2240×1080 пікселів і флагманський чіпсет Kirin 980. Об’єм оперативної пам’яті може становити від 4 до 8 гб, а вбудованої — від 128 до 512 гігабайт. Подивимося, скільки коштуватиме новинка.

Залишити відповідь