Субота, 20 Квітня, 2024
РозслідуванняСкандалСуспільство

Розкіш вражає: журналісти показали таємну резиденцію глави УПЦ МП Онуфрія (відео)

У селі Коритне Чернівецькій області журналісти ТСН змогли знайти і зняти таємну резиденцію глави Української православної церкви Московського патріархату митрополита Онуфрія. Охорона не пустила журналістів на територію, тому зйомки здійснювалися за допомогою квадрокоптера.

До цих пір його будинок ніхто не бачив. Навіть в Чернівцях про існування резиденції митрополита майже нікому невідомо”, – зазначає кореспондент.

Живе митрополит в головному будинку, який має три рівні і виконаний в європейському стилі. Поруч також розташований не маленький двоповерховий гостьовий будинок. В архітектурному ансамблі ще п’ять будівель невідомого призначення.

Кореспондент підкреслює, що все тут створене за одним задумом і говорить про те, що попрацював над резиденцією хороший архітектор і використовував для обробки не дешеві матеріали.

Ділянка межує з іншим домоволодінням, на якому розташовані вертолітний майданчик, каплиця для замолювания гріхів, а також водний комплекс з басейном. Тут теж є двоповерховий будинок з величезною терасою і невідомим підземним об’єктом, який нагадує винний льох.

Ці дві ділянки, за даними ЗМІ, належать митрополиту Онуфрію.

Також наголошується, що в цьому селі митрополит народився. В Коритному досі живуть його родичі і друзі дитинства.

Джерело

Залишити відповідь