Четвер, 25 Квітня, 2024
СуспільствоУкраїна

Продана звільнили під особисту поруку

Солом’янський суд Києва не задовольнив клопотання прокурорів і у якості запобіжного заходу обрав для екс-голови Держфіскальної служби Мирослава Продана особисту поруку.

 

“Суд ухвалив у задоволенні клопотання прокурорів відмовити і застосувати до Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Покласти на Продана наступні зобов’язання: прибувати за кожної вимоги, повідомляти про зміну роботи чи місця перебування, здати на зберігання свій паспорт та паспорт для виїзду за кордон, носити електронний засіб контролю”, – сказала суддя.

Зазначається, що справа слухалась протягом дев’яти годин. Сторони спочатку дослідили чотири томи матеріалів справи, заслухавши частково стенограму допиту деяких свідків. Сам Продан всі звинувачення щодо себе заперечує.

Продан забов’язаний прибувати на кожну вимогу, повідомляти про зміну роботи або місця перебування, здати на зберігання свої паспорти, та носити електронний браслет. Представники прокуратури у суді наполягали на тому, що Продан повинен перебувати під вартою.

Залишити відповідь