Четвер, 25 Квітня, 2024
УкраїнаЦікаве

Українцям – найоб’ємніші. Найбільші виробники презервативів визначилися з розмірами

Одна з відомих компаній з виробництва контрацептивів оприлюднила останні дані щодо розмірів чоловічих принад. Про це повідомляє Fox News з посиланням на прес-реліз виробника.

Так, за результатами дослідження компанії «Delfi» (3 місце в світі за обсягами виробництвачоловічих контрацептивів) перше місце за середньою довжиною ерегованого чоловічого «апарату» – 16,5 см, посідать три країни Африки, – Танзанія, Нігерія та Сенегал. На другому місці з середньою довжиною у 15,5 см. – громадяни країн північної та північно-західної Європи. Третє, і теж почесне, місце посіли мешканці Близького сходу (13,5 см).

А от за діаметром статевого органу розклади дещо інші. «Найтовстішим» було визнано усереднений чоловічий член у мешканців Буркіно-Фасо та Нігерії,  на другому місці – мешканці США, Німеччини та ряду країн Середземноморського басейну, а от на третьому, – зокрема, Україна, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Туреччина та ряд країн південної Америки.

В середньому обхват статевого органу українців становить 10,5 см при середній довжині в 13,5 см.

Дослідження проводилися компанією протягом майже року в 78 країнах світу. Мета –постачання свого «продукту» саме тих розмірів, які потребують чоловіки різних країн.

Ну, що, й тут ми не пасемо задніх…

Залишити відповідь