П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Події

Екс-юриста Дональда Трампа визнали винним та заґратували на три роки

Майкл Коен, екс-юрист Дональда Трампа, був визнаний винним по дев’яти статей. Суддя Південного округу Нью-Йорка Вільям Поул засудив Коена до 3 років позбавлення волі, як того і просила команда Роберта Мюллера.

 

12 грудня окружний суд Нью-Йорка засудив колишнього адвоката президента США Дональда Трампа Майкла Коена до трьох років в’язниці. Рішення ухвалив федеральний суддя Манхеттена.

Майкл Коен раніше визнав свою провину в фінансових махінаціях та інших злочинах. Про це повідомляє Associated Press.

Перед винесенням вироку обвинувачений заявив, що вірність Трампу була його помилкою, а почувши вирок, – похитав головою і закрив очі.

Колишнього особистого адвоката президента США Дональда Трампа засудили до 36 місяців тюремного ув’язнення. Майкла Коена визнали винним в ухиленні від сплати податків, порушення закону про фінансування виборчої кампанії і надання неправдивої інформації Конгресу.

За версією слідства, Коен брав участь в таємній передачі 130 тисяч доларів двом жінкам – порноактрисі Стормі Деніелс імоделі Playboy Карен Макдугал, які взяли гроші в обмін на мовчання про любовний  зв’язок з Трампом. Також він збрехав Конгресу про будівельні плани президента США в Москві.

Залишити відповідь