Вівторок, 23 Квітня, 2024
СвітСуспільствоУкраїна

Turkish Airlines запустять в 2019 році рейс Київ-Бодрум

Київ-Бодрум стане першим українським маршрутом авіакомпанії, який буде виконуватися з турецького регіонального аеропорту.

Авіакомпанія Turkish Airlines планує почати виконання прямих рейсів з аеропорту Бориспіль до турецького курортного міста Бодрум. Старт польотної програми запланований на 6 квітня 2019 року.

Як пише ЦТС, про це інформує портал Аvianews.

Згідно з інформацією в системі бронювання турецького авіаперевізника, польоти будуть виконуватися один раз на тиждень по суботах в нічний час.

Вильоти з Бодрума заплановані на 1:15, вильоти з Києва – на 4:40. Час у дорозі становитиме близько 2,5 годин. На лінії Turkish Airlines планує задіяти літаки Airbus A320.

Бодрум-Київ стане першим українським маршрутом Turkish Airlines, який буде виконуватися з регіонального аеропорту Туреччини. В даний час авіакомпанія літає тільки зі Стамбула в Київ, Львів, Одесу, Херсон, Запоріжжя та Харків.

Нагадаємо, що в жовтні поточного року посол України в Туреччині Андрій Сибіга заявляв, що в 2019 році планується запуск нових прямих рейсів між Україною і Туреччиною, зокрема, в чотири турецьких міста: Ізмір, Бурсу, Даламан, Бодрум.

Залишити відповідь