Четвер, 25 Квітня, 2024
Події

Військові Ізраїлю у відповідь на ракетний удар обстріляли об’єкти ХАМАС

Військово-повітряні сили Ізраїлю в ніч проти 7 січня завдали удару по декількох військових об’єктах ХАМАСу на півночі сектора Газа

Ці дії стали відповіддю на ракетний удар палестинців по південних територіях країни, повідомили в прес-службі ізраїльської армії в Twitter, передає Depo.ua.

“У відповідь на запуск ракети по Ізраїлю з сектора Газа винищувачі Армії оборони вразили кілька цілей терористів на території військового табору ХАМАС на півночі сектора Газа”, – йдеться в повідомленні.

Також в Армії оборони Ізраїлю заявили про те, що система протиракетної оборони “Залізний купол” перехопила як мінімум одну ракету, запущену палестинцями з сектора Газа в ніч на 7 січня.

“Система ПРО “Залізний купол” ідентифікувала і перехопила ракету, пущену з сектора Газа по Ізраїлю”, – йдеться в заяві.

У свою чергу, газета The Times of Israel повідомила, що звуки сирени пролунали в південному ізраїльському місті Ашкелоні і його околицях близько третьої години ночі за місцевим часом. Жителі міста чули звуки вибухів від перехоплення ракети.

Нагадаємо, раніше ізраїльська авіація атакувала військові пости ХАМАС в секторі Газа у відповідь на запуск палестинцями повітряних куль, з прикріпленими до них вибуховими пристроями.

Залишити відповідь