Неділя, 28 Квітня, 2024
КіноКультура

Дивимося серіал грунтований на реальних подіях – “Проект “Синя Книга”

Фото: Project Blue Book (2019)

З 8 січня 2019 року на каналі History, стартує шоу у дусі “Секретних матеріалів” – “Проект “Синя книга” (Project Blue Book) . Старанним продюсером проекту, виступає культовий режисер Роберт Земекис .

Його сюжет грунтований на справжніх розслідуваннях НЛО і паранормальних явищ в США в період з 1952-1969 років. У основі яких, спогади доктора Дж. Алана Хайнека – професора коледжу, найнятого американськими ВПС для роботи над проектом “Синя книга”, у рамках якого були розслідувані тисячі справ, більше 700 з яких залишаються не розкритими до цього дня. Кожен епізод буде присвячений реальному досьє, що зв’язує теорії і гіпотези про НЛО із справжніми історичними подіями.

В головній ролі харизматичний Эйдан Гиллен , він грає астрофізика і зразкового сім’янина Джозефа Аллена Хайнека, якого Військово-повітряні сили США вербують в проект “Синя книга” в якості головного наукового консультанта.

Так само відомо , що шоураннером серіалу являється Шон Яблонски, а перші два епізоди поставив майстер візуальних ефектів і творець світу Пандори у фільмі Джеймса Кэмерона “Аватар” Роберт Стромберг.

Залишити відповідь