Неділя, 12 Травня, 2024
КіноКультура

Повертається культовий нео-нуар серіал – “Справжній Детектив”

Фото: скріншот YouTube -True Detective

Хороша новина, в січні на каналі HBO стартує продовження одного з культових серіалів “Справжній Детектив”. Зйомки якого завершилися в серпні 2018-го, коли з виходу другого сезону пройшло вже три роки.

Перший сезон “Справжнього Детектива” режисером якого був Кэри Фукунага, із зоряним дуетом Мэттью Макконахи і Вуди Харрельсона став справжньою сенсацією. А ось, другий сезон вийшов слабкіше, і тому серіал пішов на довгу перерву.

Що, слід чекати глядачам в третьому сезоні? Цього разу ми побачимо, що дія відбуватиметься на Середньому Заході, в штаті Міссурі. У одному з округів штату – Озарк – стався жахливий злочин. У центрі сюжету знову опиняться напарники-детективи, події відбуватимуться відразу в трьох відрізках часів, а частину дії покажуть у вигляді допиту.

Відомо,що сценарії усіх сезонів пише творець серіалу Нік Пиццолатто. А ось режисерів кожного разу підбирають нових. Планувалося, що третій сезон зніматиме в основному Джереми Солнье . Проте після двох епізодів він покинув проект через розбіжності . На заміну йому узяли Дэниела Сакхейма який відомий по серіалах “Доктор Хаус”, “Обдури мене”. Він зняв епізоди, що залишилися . Детектива Уэйна Хэйса в 3-му сезоні “Справжнього Детектива”, зіграє відомий актор Махершала Али . А образ його напарника – Роланда Уэста, утілить актор Стівен Дорфф . Прем’єра серіалу відбудеться 13 січня 2019 року на каналі HBO.

Залишити відповідь