Четвер, 25 Квітня, 2024
Події

В день Різдва в результаті пожеж загинуло 17 українців

Новий антирекорд був встановлений в минулу добу в Україні – 17 громадян загинули при пожежах в день Різдва, ще шестеро українців отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомили в ДСНС.

Як відзначають пожежники, саме власна недбалість українців є основною причиною виникнення загорянь і як наслідок загибелі людей.

Тому, заважаючи вкрай невтішну і трагічну статистику, ГСЧС раз звертається до громадян з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.

Завжди шукайте належний протипожежний стан власних будинків! Зокрема: слідкуйте за станом та справністю електромережі; в разі виходу з приміщень не залишайте включеними телевізори, праски, обігрівачі і т.д .; не паліть у ліжку; не залишайте малолітніх дітей без нагляду, і не дозволяйте їм гратися сірниками; намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності; при використанні пічного опалення перевірте заходи безпеки і справність печі;

Пам’ятайте! Тільки виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Залишити відповідь