Субота, 20 Квітня, 2024
КіноКультураМузика

Мартін Скорсезе зніме документальний фільм про Боба Ділана

Фото:Sony Bmg Music Entertainment/Bob Dylan, 1963

Американський кінорежисер Мартін Скорсезе, зніме для стрімінгового сервісу Netflix фільм про музиканта Боба Ділана . З довгою назвою – “Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese”. Про це, повідомило видання Variety .

Повідомляється, що фільм буде присвячений концертному туру Ділана 1975-1976 років. І покаже неспокійний, бунтарський дух Америки в 1975 році. Тоді в турі разом з Діланом також брали участь Джоні Мітчелл, Джоан Баез, Бетт Мідлер, Патті Сміт, Рінго Старр і Аллен Гінзберг.
Видання повідомляє, що фільм на відміну від попередньої роботи Скорсезе про Ділана “Немає шляху назад” (“No Direction Home: Bob Dylan”) 2005 року. Буде, частково документальний та частково концертний . У кінострічку також увійдуть і фрагменти інтерв’ю з самим Діланом.

Точна дата виходу фільму, поки що не відома. Але повідомляється що робота Скорсезе повинна вийти до кінця 2019 року. Будемо стежити за новинами.

Боб Ділан, один з найвпливовіших рок-музикантів двадцятого століття. З 1962 року він випустив 38 студійних і 13 концертних альбомів, а також 58 синглів. За свою кар’єру він отримав Нобелівську премію з літератури, дванадцять “Греммі”, “Оскар” та “Золотий глобус”. У 1998 році Ділана включили до Зали слави рок-н-ролу.

Залишити відповідь