Неділя, 19 Травня, 2024
Суспільство

«LOL» – новий розділ Facebook із мемами та смішними відео для підлітків

Соціальна мережа Facebook упродовж декількох місяців тестує новий розділ для залучення молодої аудиторії. В ньому розміщатимуть смішні відео та меми.

Про це повідомило TechCrunch з посиланням на власні джерела. Прес-служба Facebook підтвердила виданню, що тестує розділ, який називається LOL.

Зазначається, що наразі в закритому бета-тестуванні цього розділу беруть участь 100 американських старшокласників. Їхні батьки дали на це дозвіл, а самі підлітки підписали угоду про нерозголошення.

Поки в учасників тестування LOL замінив відеорозділ Watch, проте у Facebook зазначили, що в кінцевому варіанті це буде окрема стрічка. Представники соцмережі заявили, що наразі не вирішено, буде LOL окремою функцією всередині додатку Facebook, або його випустять як незалежний додаток.

У новому розділі будуть такі категорії, як «Для вас», «Тварини», «Меми», «Пранки», «Школа» та інші.

LOL дозволить проглядати відео, які схожі на більш довші «історії» з Instagram. Як зазначає видання, підлітки часто діляться та проглядають контент у вигляді «історій». Також новий розділ дозволить завантажувати відео низької якості, які соцмережа прибрала зі стрічки новин у 2018 році.

Залишити відповідь