Середа, 15 Травня, 2024
КультураМузика

Том Йорк опублікував відео з живим виконанням саундтрека до фільму “Суспірія”

Thom Yorke, photo by Killian Young

Соліст відомої британської рок-групи Radiohead Том Йорк, опублікував на своєму YouTube-каналі , живі виконання саундтреку до фільму жахів Луки Гуаданьїно “Суспірія”( Suspiria ) .
Ці треки які він записав у студії Electric Lady в Нью-Йорку.

Так само, музикант виклав раніше неопубліковане відео, живого виконання треку “Bloom” з альбому групи Radiohead – “King Of Limbs”.

Альбом “Суспірія”( Suspiria ) вийшов в кінці листопада 2018 року. У реліз увійшло 25 композицій . Серед яких є треки з вокалом Йорка, а також інструментальні композиції . У записі саундтрека взяв участь всесвітньо відомий оркестр London Contemporary Orchestra.

Також в інтерв’ю для видання El Mundo за день до виходу альбому він заявив, що планує випустити політичний соло-альбом. «У мене не було бажання робити політизовану музику, але все до того йде. Я намагаюся завершити запис альбому разом з Найджелом Годрічем (продюсер групи Radiohead), і все рухається в напрямку політики. Він буде електронний, дуже відрізняється від усього того, що я робив раніше », – сказав Йорк.

Фільм “Суспірія” інтерпретація однойменної культової стрічки Даріо Ардженто 1977 року. Стрічка розповідає про молоду танцівницю, яка приїжджає з США до Берліну. Це вишуканий, складний хоррор про те, що ніщо не світі не проходить безслідно.

Залишити відповідь