Середа, 24 Квітня, 2024
Політика

Ляшко хоче повернути смертну кару в Україну

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко виступає за введення в Україні смертноу кару за корупцію, державну зраду і тероризм.

“На цей надзвичайний період, в якому ми живемо, Україна має повне право заради захисту свого майбутнього, заради захисту кожного українця, задля захисту нас усіх і майбутніх поколінь ми маємо право як виняток ввести смертну кару за корупцію, за державну зраду і за тероризм. Я винесу на референдум повернення смертної кари за корупцію “, – заявив політик на XXII з’їзді очолюваної ним” Радикальної партії “, який проходить в понеділок в Києві і розгляне питання висування О.Ляшко кандидатом в президенти.

Політик заявив, що в разі його обрання на цей пост, він скоротить кількість народних депутатів з 400 до 250.

“Я запропоную ліквідувати посаду прем’єр-міністра України. Сьогодні президент, уряд і парламент – як лебідь, рак і щука … Я пропоную, щоб президент, загальноприйнятий на виборах народом, очолював виконавчу гілку влади”, – озвучив ініціативу лідер “Радикальної партії”.

О.Ляшко також заявив, що у нього є план відновлення економіки, який дозволить збільшити чисельність населення в країні.

Крім того, він підкреслив, що його програма спрямована на подолання бідності в країні.

На позачергових президентських виборах в 2014 році за О.Ляшко проголосували 8,32% виборців (третє місце після Петра Порошенка та Юлії Тимошенко).

Залишити відповідь