П’ятниця, 29 Березня, 2024
Події

Відомі нові подробиці щодо вибуху в Північній Ірландії

У понеділок, 21 січня, поліція Північної Ірландії оточила два райони в Лондондеррі через два викрадені автомобілі для перевірки потенційних загроз безпеці

Як передає Reuters, з першого фургона пролунав сильний вибух і повалив чорний дим після того, як його обробив робот для виявлення і знешкодження вибухових пристроїв.

Поліція повідомила, що фургон був викрадений трьома чоловіками в масках, які кинули якийсь предмет, а потім залишили його на вулиці.

Другий фургон був залишений неподалік чотирма чоловіками в масках, один з яких був озброєний. Офіцери евакуювали кілька будинків. На фотографіях, опублікованих місцевими ЗМІ, був зображений фургон Королівської пошти Великої Британії посеред дороги.

“На жаль, сьогодні, протягом двох годин, ми зіткнулися з двома оповіщенням про загрозу безпеці в місті”, – заявив представник поліції Північної Ірландії.

Помічник головного констебля поліції Північної Ірландії Марк Хемілтон заявив, що ще занадто рано говорити про те, чи були інциденти пов’язані з підривом викраденого автомобіля в суботу.

Залишити відповідь