Понеділок, 17 Червня, 2024
ПодіїСвіт

Гра про Солсбері – плювок чи гумор?

Настільна гра за мотивами отруєння колишнього російського агента Сергія Скрипаля викликала справжнє обурення у Великій Британії, пише газета Daily Telegraph.

Гру під назвою “Наші в Солсбері” можна купити онлайн за менш ніж один фунт. Гравцям пропонується пройти різними містами Європи, щоб зрештою дістатися Солсбері – міста у графстві Вілтшир, де і були отруєні Скрипаль та його донька Юлія, повідомляє видання.

“Серед зупинок – Женева, Париж, Амстердам і Лондон, тобто європейські міста, які двоє підозрюваних відвідали перед тим, як отруїти Сергія Скрипаля”, – зазначає газета.

“Я шокована, засмучена та вважаю це справжнім плювком в обличчя жителям Солсбері, які всіма силами намагаються повернутися до нормального життя і зробити для міста щось хороше”, – цитує газета представницю міської влади Джо Брум.

А от автор суперечливої гри, чоловік на ім’я Михайло Бобер, заявив, що це лише “гумористична відповідь” на конфлікт, що виник між Росією та Європою щодо інциденту в Солсбері, додає Daily Telegraph.

Залишити відповідь