П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

ROSHEN збудувала житло для військової частини ЗСУ

Двоповерховий будинок збудували під Броварами для сімей військовослужбовців, яких передислокували із Криму у 2014-му. Збудувала житло Корпорація ROSHEN та передала Головному квартирно-експлуатаційному управлінню ЗСУ.

Про це повідомляє Espreso.

Затишний двоповерховий будинок збудували під Броварами для сімей військовослужбовців, яких передислокували із Криму у 2014 році. Він знаходиться поряд із військовою частиною. У кухнях – вбудована техніка, керамічна плитка – у санвузлах, умебльовані передпокої та кімнати – таким побачили своє житло військові подружжя, коли отримували ключі від нових квартир.

“Були повністю обладнані і кухня, і ванна. Скрізь були шафки, плита, духова шафа. І навіть посудомийна машина”, – із задоволенням розповідає сержант ЗСУ Людмила.

В будинку два під’їзди на 16 квартир загальною площею 1200 квадратних метрів. Збудувала житло Корпорація ROSHEN та передала Головному квартирно-експлуатаційному управлінню Збройних Сил України. На будівництво знадобилося 4 місяці та майже 1 мільйон доларів.

“Наша компанія з самого початку бойових дій долучилася до підтримки української армії. Разом з усією країною, з усіма волонтерами. Було дуже багато закуплено необхідних речей. Це і каски, і бронежелети, і військовий одяг. Все, чого потребувала армія”, – каже директор соціальних проектів Корпорації ROSHEN Ірина Пономаренко.

Залишити відповідь