П’ятниця, 29 Березня, 2024
Музика

Американські прогресив металісти DREAM THEATER з новим відео “Paralyzed”

Фото:DREAM THEATER

Американські стовпи progressive metal музики гурт Dream Theater, випустили новий анімований кліп “Paralyzed”. Трек взятий з майбутнього 14-го студійного альбому “Distance Over Time”, який повинен вийти 22 лютого 2019 року. Нова платівка Dream Theater стане першою роботою групи на лейблі Sony Music- InsideOut Music. До цього колектив співпрацював з Warner Music Group і Roadrunner Records.

Група Dream Theater була створена в 1985 році і є одним із засновників і найбільш відомих представників жанру progressive metal . Дискографія колективу нараховує 14 повноформатних альбомів, найуспішніший з яких, “Images and Words” (1992), був проданий тиражем понад півмільйона примірників і отримав статус золотого в США. Альбоми групи добиралися до перших місць в рок-чартах США, Великобританії, Японії. Останній альбом
музикантів під назвою “The Astonishing”, вийшов в січні 2016 року. Платівка стала першою концептуальної роботою в історії колективу і отримала позитивні відгуки від фанатів і музичної спільноти.

Залишити відповідь