П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Світ

Сервіс кібербезпеки Microsoft захищатиме 12 країн ЄС

Корпорація Microsoft має намір розширити сервіс кібербезпеки Account Guard для 12 європейських країн, щоб захистити своїх клієнтів у політичному просторі від хакерських атак

Про це повідомляє Reuters.

«Microsoft Corp у середу заявила, що запропонує свій сервіс кібербезпеки Account Guard для 12 нових ринків в Європі, включаючи Німеччину, Францію та Іспанію, щоб закрити прогалини в безпеці та захистити клієнтів у політичному просторі від злому», – йдеться в повідомленні.

Нещодавно Microsoft виявила хакерські зломи, які сталися у період з вересня по грудень 2018 року. Атаки були націлені на співробітників ради з міжнародних відносин Інституту Аспена та Німецького фонду Маршалла. У компанії вважають, що атаки, що торкнулися 104 облікових записів співробітників у Бельгії, Франції, Німеччини, Польщі, Румунії та Сербії, були проведені хакерською групою під назвою Strontium.

Зазначається, що крім Німеччини, Франції та Іспанії сервіс Account Guard також буде доступний у Швеції, Данії, Нідерландах, Фінляндії, Естонії, Латвії, Литві, Португалії та Словаччини.

Залишити відповідь