Неділя, 19 Травня, 2024
Суспільство

“Тітушки” в балаклавах заблокували Одеський медуніверситет

Озброєні працівники охоронного агентства у балаклавах та із спеціальними металевими щитами в руках не допускають в адмінбудівлю Одеського національного медуніверситету членів наглядової ради вишу, а також членів ректорату на чолі з в. о. ректора Владленою Дубініною, яка має підписати проект кошторису університету на 2019 рік.

Про це повідомив журналістам член наглядової ради медуніверситету, народний депутат України від БПП Давид Макар’ян, передає Укрінформ.

“Членам легітимної наглядової ради Одеського медуніверситету протягом кількох годин не вдається потрапити до будівлі ректорату, щоб провести засідання. Так само не допускають охоронці, найняті Юрієм Сухіним, до адмінбудівлі членів легітимної адміністрації медуніверситету – виконувачку обов’язків ректора професора Владлену Дубініну та кількох проекторів вишу. А без дотримання необхідних процедур не може бути підписаний кошторис університету: студенти другий місяць не можуть одержати стипендії, а співробітники вишу – зарплати”, – зазначив Макар’ян.

За його словами, він із колегою Володимиром Куренним пред’явили Сухіну, який вважає себе виконувачем обов’язків керівника вишу, спільний документ керівництва Мін’юсту і МОЗ, яким визнано недійсними дані, внесені щодо нього до Єдиного державного реєстру юридичних записів приватним нотаріусом райцентру Бровари Київської області.

Залишити відповідь