Субота, 20 Квітня, 2024
КіноКультура

“Вибухова” стрічка про Джексона

У прокат виходить новий документальний фільм про Майкла Джексона “Полишаючи Неверленд”. Британська газета Daily Telegraph вже називає його “вибуховим”.

Чотиригодинна стрічка базується на інтерв’ю двох дорослих чоловіків, які розповідають про їхні стосунки із нині покійним королем поп-сцени.

Джеймс Сейфчак і Вейд Робсон проливають світло на інтимні подробиці їхніх стосунків із Майклом Джексоном під час перебування у маєтку співака “Неверленд”, коли вони були 10 і 7-річними хлопчаками.

Адвокати родини Джексонів уже опублікували заяву, що заперечує слова обох чоловіків, яким сьогодні добре за 30, і називає фільм “обурливою і жалюгідною спробою експлуатації та намаганням заробити на пам’яті Майкла Джексона”.

З очима, наповненими сльозами, дорослі чоловіки розповідають про те, як їхнє захоплення суперзіркою поп-музики призвело до стосунків, які їм довелося спочатку приховувати, а потім через них ще і проходити курс психотерапії.

Daily Telegraph пише, що у 2015 році Джеймс Сейфчак і Вейд Робсон подали позов проти родини Джексона, стверджуючи, що вони ніби-то стали жертвами сексуальних апетитів ексцентричного співака.

Газета нагадує, що у 2005 році пан Робсон свідчив на боці захисту Майкла Джексона у справі щодо сексуального розбещення неповнолітніх. Тоді пан Робсон стверджував, що ночував у спальні Джексона кілька разів, але жодного разу не мав проблем через це.

Залишити відповідь