Понеділок, 13 Травня, 2024
Кіно

Канал HBO показав першу серію скандального фільму про Майкла Джексона

Двоє головних героїв раніше захищали музиканта в суді

На телеканалі HBO вийшла перша серія двосерійного документального фільму «Залишаючи Неверленд» (Leaving Neverland), що розповідає про сексуальні зв’язки співака Майкла Джексона з дітьми. Головні герої – 36-річний Уейд Робсон і 40-річний Джеймс Сейфчак. Вони стверджують, що в ранньому віці зазнали домагань з боку музиканта.

Сейфчак познайомився з Джексоном в 1986 році, коли йому було десять і вони разом знімалися в рекламі Pepsi.

«Все мріяли зустріти Майкла або бути з Майклом, – каже Сейфчак на початку фільму. – Він уже був більше самого життя. І до того ж ти йому подобався. Ні з чим не порівнянним відчуттям було разом з Джексоном йти до машини крізь натовп захоплених фанатів ».

Після зйомок музикант запросив хлопчика і його сім’ю в свій концертний тур, де відносини відразу ж нібито набули сексуального характеру. У готелях, за словами Сейфчака, вони завжди спали в одному номері, і Джексон навчив його мастурбувати.

Два роки по тому Сейфчака змінив Робсон, нині успішний хореограф. Він вперше побачив Джексона у віці п’яти років, коли виграв танцювальний конкурс в рідній Австралії. Головним призом була зустріч з артистом. У 1990 році мати хлопчика Джой привезла їх разом з сестрою в Лос-Анджелес, повіривши в обіцянки Джексона, що він зробить з її сина зірку.

В одному з епізодів фільму Сейфчак докладно перераховує всі місця в маєток Neverland, де Джексон нібито вступав з ним у сексуальний зв’язок: це була невелика таємна кімната в приватному кінотеатрі, будиночок, збудований спеціально для зберігання пам’ятних речей Джексона начебто костюма зі стразами, в якому йому вручали премію «Греммі», горище, замок в саду, верхній поверх побудованої тут же залізничній станції, туалеті, при наближенні до якого спрацьовувала система оповіщення. Сейфчак згадує, що Джексон відразу ж став привчати його одягатися як можна швидше, варто було їм тільки почути когось.

Залишити відповідь