П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

Українська тенісистка Катерина Козлова виграла матч другого кола на турнірі серії Premier Mandatory в Індіан-Уеллс

25-річна українка в трьох сетах обіграла Олександру Сасновіч з Білорусі.

Про це повідомляє Xsport.

Козлова непогано розпочала поєдинок, нав’язавши серйозну боротьбу Сасновіч на першій же її подачі. Представниця Білорусі зуміла піти з двох брейкпоінтів і отримала помітне психологічну перевагу. Українка дуже важко пережила цей момент і в наступних трьох геймах заробила всього 3 очки. Здавалося, що повернутися з рахунку 0: 4 в першому сеті вже не вдасться, але не тут-то було. Катерина взяла себе в руки, а суперниця навпаки зменшила оберти, за що була жорстоко покарана.

Другий сет почався з брейка Козлової (сьомий виграний гейм поспіль), але далі ситуація на корті знову кардинально змінилася. Сасновіч, не показуючи якогось фантастичного рівня гри, зуміла взяти 6 з 7 наступних геймів. Відзначимо, що українка до пори до часу ніяк не могла виграти хоча б очко на своїй другій подачі, благо відсоток першої перевалював за 80.

У третьому сеті знову все перевернулося з ніг на голову. Козлова дуже швидко повела 4: 0 і на більше-менше виграла два наступні гейми. Сасновіч аж надто часто помилялася, квінтесенцією всієї партії стала подвійна помилка Олександри на прихованому матчбол Катерини.

Ця перемога дозволить Козлової максимально наблизитися до першої сотні.

Залишити відповідь