Субота, 20 Квітня, 2024
Музика

King Gizzard & the Lizard Wizard з новим треком “Fishing For Fishies” з однойменного майбутнього альбому

King Gizzard & The Lizard Wizard performs at the Hard Rock Pool, April 18, 2017. Photo: Erik Kabik

Австралійські експериментатори сучасної гітарної психоделічної музики King Gizzard & the Lizard Wizard, випустили новий трек. Композицію під назвою “Fishing For Fishies з однойменного майбутнього альбому музикантів.


Група вже встигла зняти відео. У кліпі, один з музикантів знявся в ролі задоволеного життям рибалки, який в мотоциклетному шоломі на плоту і під водою ловить рибу в оточенні мініатюрних гітаристів, підводних жителів і декорацій.

Новий, чотирнадцятий за рахунком альбом групи, повинен вийти 26 квітня на лейблі Flightless Records. Раніше King Gizzard & the Lizard Wizard випустили відео на пісню “Cyboogie”, яка теж увійде до нової платівки.

King Gizzard & The Lizard Wizard – австралійська рок-група з міста Мельбурн, створена в 2010 році і виконуюча психоделічний рок. Група відома своїми ефектними живими виступами і плідною студійною роботою. Звучання групи зазнало сильні зміни; спочатку воно поєднувало в собі елементи гаражного року, серф-рока, панк-рока і психоделічного року 60-х років, проте пізніше звучання випробувало на собі вплив багатьох напрямів музики, таких як фолк, соул, джаз, краутрок, та хард-рок. Усі майбутні учасники групи виросли і вчилися в школах в Мельбурні і Джилонге. Вони любили збиратися і влаштовувати спільні джеми, і воднораз загальний знайомий запропонував їм зіграти на концерті. Назва для групи була придумана в останню мить. Австралійський колектив відомий своєю продуктивністю. Наприклад, в 2017 році музиканти випустили відразу п’ять релизов. Нагадаємо, що останній альбом групи під назвою “Gumboot Soup” вийшов взимку 2017 року .

Залишити відповідь