Вівторок, 12 Березня, 2024
Погода

18-го квітня крізь холод проб’ється сонце

Погода в Україні у четвер, 18 квітня: буде здебільшого сухо, сонячно, і навіть тепло – до +14…+16. Але вночі вдарять заморозки подекуди навіть до -5 градусів. Зранку може впасти дощ, та лише поблизу Одеси і в Карпатах

Найтепліше буде на Заході. Зокрема, на Закарпатті: +18…+20 градусів тепла. Дещо холодніше, але однак тепло буде у Рівному та Луцьку – до 16 тепла.

Найхолодніше – у північних та східних областях країни: на поверхні ґрунту можливі заморозки з мінусовою температурою у кілька градусів. Але вдень прогріється до +10…+12.

Опадів не буде. Лише вночі та вранці у південних областях та на Прикарпатті – дощі, а в Карпатах і з мокрим снігом. Український синоптик Наталка Діденко також підтвердила, що 18 квітня антициклон Katharina посуне дощі геть з України.

Вітер північно-східний, несильний – 5-10 метрів за секунду.

У Києві без опадів та близько +12…+14 градусів.

“Радіємо сонцю, прислухаємося до погоди, до розумних, а не спритних, людей, думаємо, тримаємо голову, нерви і здоровий глузд у рівновазі. І ще й іншим допомагаємо”, – написала у своєму прогнозі погоди на Facebook-сторінці Наталка Діденко.


Залишити відповідь