Вівторок, 23 Квітня, 2024
Війна

Збройні формування РФ 18 квітня 10 разів порушили режим припинення вогню

При цьому вони двічі застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

Внаслідок обстрілів одного українського військового було поранено. За даними розвідки, 18 квітня трьох окупантів було знищено, ще п’ятьох – поранено.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник вісім разів обстріляв позиції українських підрозділів, з них: тричі з мінометів , озброєння танку, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Павлополя; з гранатометів та стрілецької зброї – біля Водяного; двічі з станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Лебединського; зі станкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу Пісків; з ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Талаківки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил: зі станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі Світлодарська; з ручних протитанкових гранатометів – у районі Кримського.

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил в районі сіл Павлопіль і Пищевик. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Залишити відповідь